Wie Zijn Wij

Home / Wie Zijn Wij
Pand - Roger Geraedts Installatiebedrijf - Swalmen, Limburg

Roger Geraedts Installatiebedrijf

Allround loodgietersbedrijf

Roger Geraedts Installatiebedrijf is een totaal-installateur. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor nieuwe CV (combi)-ketels, complete CV-installaties, sanitair, gas- en waterleidingen, riool, complete badkamers en zonnepanelen.

 

Roger Geraedts Installatiebedrijf is een familiebedrijf. Het bedrijf wordt inmiddels door de derde generatie uit de familie opgevolgd en heeft daardoor veel ervaring, kundigheid en een brede expertise opgebouwd. Daarnaast wordt voortdurend gestreeft naar vernieuwing.

Persoonlijke service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

 

Roger Geraedts Installatiebedrijf, een professionele en betrouwbare partner, sterk in installatiewerk.

 

Als u vragen heeft, of graag een vrijblijvende offerte op locatie wilt voor één van onze diensten, neem dan contact met ons op.

Wij adviseren u graag!

NEFIT dealer

Meer dan een miljoen huizen worden verwarmd door  Nefit HR ketels.  In 1981 bracht Nefit als eerste een hoog rendement CV-ketel op de markt en sinds deze introductie kozen ruim 60% eigenhuisbezitters voor een HR-ketel van het merk Nefit. Dit omdat de HR-ketels van Nefit betrouwbaar zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Kortom voor een vertrouwd adres voor centrale verwarming moet u bij de Nefit-dealer zijn.

 

Roger Geraedts Installatiebedrijf is een erkend Nefit-dealer en wij geven u graag een deskundig en persoonlijk advies. Wij weten exact welke ketel het best past bij uw wensen, eisen en mogelijkheden.

Om een goede keuze te maken, nemen wij de tijd voor u. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en woonsituatie te bespreken. Wilt u van ons een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, neemt u dan contact met ons op.